Oppskrift

Pitapizza med lammeskav

Oppskrift

Pitapizza med lammeskav

20 min Middels 4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Begynn med den hvite pizzasausen

Bland sammen creme fraiche, cilli, hvitløk, salt og pepper og rør sammen. La den sette seg mens du tilbereder resten av pizzatoppingen.

2

Slik gjør du med resten av toppingen

Start med å finhakke chili, hvitløk og bland sammen med creme fraiche, olivenolje, salt og pepper. Sett kjølig.

3

Varm olje i en stekepanne på middels varme, tilsett lammeskaven og smak til med spisskummen, oregano og paprikakrydder. Stek til kjøttet er gjennomstekt.

4

Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel pizzasausen over pitabrødene og topp med ferdigstekt lammeskav. Del rødløk i skiver og legg over sammen med smuldret fetaost og oliven i skiver.

5

Stek midt i ovnen i ca 10 minutter. Topp med grovhakket dill og koriander.