Fremgangsmåte
1 Tilbered couscous
Tilbered couscous, eller bulgur, som anvist på pakken. Bland løk, agurk, tomat, persille, sitronsaft og olivenolje sammen med couscous. Smak til med salt og pepper.
2 Stek lammeskiver
Stek deretter lammelår i skiver i en varm panne med nøttebrunt smør i ca. 5 minutter på hver side. La kjøttet hvile i noen minutter før servering.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Lammelår i skiver | 500 g | |
Couscous | 2,5 dl | |
Rødløk | 1 stk | |
Agurk | 1 stk | |
Tomater | 2 stk | |
Persille | 1 stk | |
Sitronsaft | ||
Olivenolje | ||
Salt & Pepper |
Gluten |
Soya |
Se flere oppskrifter
Oppskrifter med norsk lam fra Gilde
Lam fra Gilde er i verdensklasse når det kommer til smak og kvalitet! Lammelår, koteletter, fårikål og lammestek. Her finner du oppskrifter til påskelam og andre oppskrifter for hele året.
Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter
Pinnekjøtt med godt tilbehør er den vanligste julematen på Vestlandet, og har lange tradisjoner i julen. Dette er en oppskrift på klassisk pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe. Vi hjelper deg med…
Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng
Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.
Pinnekjøttpizza med juletopping
Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…
Ovnsgrillet pinnekjøtt med sprø grønnsaker
I denne retten bruker du rester av pinnekjøtt. Lompene finner du i frysedisken i butikken. Alternativt kan du bruke små tortillas.