Go to main content
Ovnsbakt leverpostei og bacon på rugbrød

Her kan man være kreativ. Fyll en skål med syltede grønnsaker og annet godt og topp med litt friske urter.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Onsbakt leverpostei med bacon og rugbrod
35 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Sett ovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og ha det på et stekebrett med bakepapir. Finhakk chili og hvitløk. Ha det over søtpoteten sammen med olje. Stek i ovnen i ca. 20 min.

2

Stek bacon sprø i en panne. Ta de ut og stek deretter grønnkålen i samme panne. Varm leverposteien i pakken og ha den deretter på en fjøl eller et fat.

3

Pynt med grønnkål, bacon og frisk gressløk. Serveres med søtpotetbiter og rugbrød.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

God jul!

Flyt8vcf6u

Ovnsbakt Julepostei Original 350g

NYT
Mrnsv5cnuy

Stjernebacon Original 140g

NYT

Du trenger
Gilde julepostei 2 pk
Gilde Stjernebacon 1 pk
Rugbrød 1 stk
Søtpotet 1,5 stk
Rød Chili 1 stk
Hvitløksfedd 2 stk
Olje 2 ss
Grønnkål 2 never
Hakket gressløk 1 potte

Gluten

Se flere oppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Trines matblogg med Gilde pinnekjøtt
Rating of this product is 5 out of 5.

Øldampet pinnekjøtt med rotmos

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Trines matblogg.

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.68 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.