Pølse og pasta er så digg sammen. Prøv denne norske pølsa med italienske smaker! Perfekt til hverdags!
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 200 grader. Del auberginene i to på langs og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate med snittsiden ned.
Stikk et par hull i skinnet med en gaffel og bak dem til de er helt myke, ca. 45 minutter avhengig av størrelsen.
2
Stek pølser og kok pasta
Stek pølsene til de er gjennomvarme og har fått en fin stekeskorpe og kok pastaen etter anvisning på pakken.
3
Bland sammen og server
Skrap ut innmaten til auberginen i en bolle. Tilsett olje, sitronsaft og chiliflak og smak til med en god klype salt.
Vend pastaen inn med pølseskiver og auberginemos.
Topp med pinjekjerner, olivenolje og grovhakket basilikum.
Vel bekomme, fra den norske bonden!