Go to main content
Pølsemix

I denne retten kan du bruke mange pølsevarianter fra medisterpølser, julepølse og middagspølser til vossakorv!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Poelser og bakte groensaker
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 220 grader og skrell rødbeter, gulrot og rødløk. Del dem opp i grove biter og ha dem i en ildfast form. Finhakk hvitløk og ha over sammen med olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen til grønnsakene er myke og har fått litt farge.

2

Rasp rå brokkoli grovt og ha på et fat sammen med varme grønnsaker. Topp med babyspinat, chevre i biter og frisk timian.

3

Varm en panne med smør. Del opp pølser i mindre biter og stek til de fått litt farge og er varme. Bruk de type pølsene du liker best, eller bland ulike sorter.

Aftlqhj674

Medisterpølse Kokt 400g

NYT
7y3nxpyluu

Julepølse Kokt 400g Enh

NYT

Du trenger
Julepølse 400 g
Smør 20 g
Rødbeter 2 stk
Gulrøtter 4 stk
Hvitløksfedd 3 stk
Olivenolje 3 ss
Salt & Pepper
Brokkoli 1 stk
Gresskarkjerner 1 dl
Babyspinat 1 pose
Chevre 150 g
Timian 1 neve

Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Trines matblogg med Gilde pinnekjøtt
Rating of this product is 5 out of 5.

Øldampet pinnekjøtt med rotmos

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Trines matblogg.

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.66 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.