Go to main content
Rødbetsalat

Sprit opp koldtbordet med denne fargerike salaten! Røbetsalat er et tilbehør som passer perfekt til pålegg som skinke, sylte eller leverpostei.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Rødbetsalat
90 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Bak rødbetene

Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme. Pakk rødbetene inn i aluminiumsfolie og legg dem på et bakebrett. Bak i ovnen til betene er helt møre (50–90 min avhengig av størrelsen). Stikk en spiss kniv eller pinne gjennom en bete for å sjekke at de er møre nok.

2 Del opp grønnsakene

Imens rødbetene står i ovnen kan du dele opp et halvt eple og en sjalottløk i små terninger. Når betene er ferdige og har kjølt seg ned, kan du skrelle dem og dele opp disse også i små terninger.

3 Bland sammen og smak til

Ha alle terningene i en bolle. Rør inn majones, creme fraiche og sennep. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vel bekomme!

Denne oppskriften er laget av "sultne gutter" i samarbeid med Gilde.

Du trenger
Rødbeter 4 stk
Sjalottløk 1 stk
Eple 0,5 stk
Majones 2 ss
Crème fraîche 2 ss
Dijonsennep 1 ts
Sitronsaft
Salt & Pepper

Egg
Melkeprotein inkl laktose
Sennep

Se flere oppskrifter

Sylte på vaffel med rødbetsalat

Sylte på vaffel med rødbetsalat

Denne oppskriften er laget av "sultne gutter" i samarbeid med Gilde.

Go og mager bacon 16 9 no024589

Rugbrød med bacon, egg og avokado

Ristet rugbrødskive smurt med rødbetkrem, skivet avocado, bacon og gressløk. Delt kokt egg og spirer. Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!

Go og mager Leverpostei 16 9 no024607
Rating of this product is 5 out of 5.

Blings med ovnsbakt leverpostei, grillet squash, sopp og rødbeter

Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!

Grillet Indrefilet
Rating of this product is 5 out of 5.

Storfé indrefilet med røbbetsalat og pepperrotkrem

Indrefilet på grillen er en sikker vinner for de aller fleste! 100% norske kjøtt fra den norske bonden.