Fremgangsmåte
1 Bak rødbetene
Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme. Pakk rødbetene inn i aluminiumsfolie og legg dem på et bakebrett. Bak i ovnen til betene er helt møre (50–90 min avhengig av størrelsen). Stikk en spiss kniv eller pinne gjennom en bete for å sjekke at de er møre nok.
2 Del opp grønnsakene
Imens rødbetene står i ovnen kan du dele opp et halvt eple og en sjalottløk i små terninger. Når betene er ferdige og har kjølt seg ned, kan du skrelle dem og dele opp disse også i små terninger.
3 Bland sammen og smak til
Ha alle terningene i en bolle. Rør inn majones, creme fraiche og sennep. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vel bekomme!
Denne oppskriften er laget av "sultne gutter" i samarbeid med Gilde.
Du trenger | ||
---|---|---|
Rødbeter | 4 stk | |
Sjalottløk | 1 stk | |
Eple | 0,5 stk | |
Majones | 2 ss | |
Crème fraîche | 2 ss | |
Dijonsennep | 1 ts | |
Sitronsaft | ||
Salt & Pepper |
Egg |
Melkeprotein inkl laktose |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Sylte på vaffel med rødbetsalat
Denne oppskriften er laget av "sultne gutter" i samarbeid med Gilde.
Rugbrød med bacon, egg og avokado
Ristet rugbrødskive smurt med rødbetkrem, skivet avocado, bacon og gressløk. Delt kokt egg og spirer. Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!
Blings med ovnsbakt leverpostei, grillet squash, sopp og rødbeter
Denne retten er perfekt til frokost, lunsj og kvelds!
Storfé indrefilet med røbbetsalat og pepperrotkrem
Indrefilet på grillen er en sikker vinner for de aller fleste! 100% norske kjøtt fra den norske bonden.