Smørbrød med grov dansk leverpostei

15 min Middels 4 pers.

Smørbrød med lun grov dansk leverpostei, syltede grønnsaker og bønnespirer. Dette danske smørbrødet er farlig godt. Supert og enkelt lunsj tips for deg som skal imponere litt ekstra!

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Sett ovnen på 180 grader og sett inn posteien. Du kan bruke boksen den kommer i. Den skal kun bli litt lun, så 5 minutter er nok i en varm ovn.

2

Kutt opp grønnsakene og la de trekke

Del opp agurken i tynne skiver og løken i tynne båter eller ringer. Ha dem i en bolle og ha over eplesidereddik, kapers og litt lake, salt og pepper. La det trekke i 5 minutter.

3

Dandér og nyt et deilig dansk smørbrød

Smør rugbrødet med smør eller litt majones, og ha over tykke skiver Dansk grov postei. Topp med syrlig agurk og løk, kapers og friske urter.

Vel bekomme, fra den norske bonden!