Fremgangsmåte
1 Krydder & pose
Krydre kjøttstykket med ønsket krydder/urter og legg kjøttstykket i en vakumpose / en pose til mat som er beregnet til oppvarming. Finn ønsket tid og temperatur for sous vide behandling av kjøttet.
2 Legg kjøttet i vannbadet
Varm opp vannet til ønsket temperatur og legg kjøttet i. Kontroller og overvåk temperaturen så den holder seg stabil. Pass på at termometeret er midt i gryta.
3 Hell av kraften og brun raskt på høy varme
Hell av kraften (denne kan brukes til saus/sjy). Tørk lett av kjøttstykket. Brunes i smør eller olje i noen minutter på begge sider.
4 Perfekt helstekt
Server med ønsket tilbehør.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Lær mer
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Marinade til marmorert svinekjøtt
Marinaden gir saftighet og fremmer smak på en fin måte, med runde og brede aromaer. Soyaen gir også en fin farge.
Marinade til magert svinekjøtt
Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk.
Marinade til entrecôte
Denne marinaden er perfekt til entrecôte og annet marmorert storfekjøtt. Smaksstoffene fra krydderet er fettoppløselig noe som gjør biffen smakfull og aromatisk. Perfekt på grillen i sommer.
Marinade til biff
En god marinade til biff på grillen løfter smaken til nye høyder. Denne oppskriften er enkel og rask, og passer best til magert kjøtt av storfe. Denne marinaden gjør biffen frisk og saftig.