Go to main content
Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Thaigryte, curry paste og masse grønnsaker. Supergodt!

The current vote is 4 stars out of 5.
(14)
Gilde Edelgris Biffstrimler
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Brun svinekjøttet

Begynn med å brune strimler av svinekjøtt og sett kjøttet til side. Del løk i båter og finhakk hvitløkfeddet. Surr det blankt i olje i en stekepanne på middels varme. Tilsett curry paste, rør godt og fres videre i 1-2 minutter. Tilsett kokosmelk og vann. Småkok gryten i 10 minutter.

2 Kok ris

Kok ris etter anvisning på pakken. Ha i ønskede grønnsaker og småkok i 5 min.

3 Smak til

Smak til med limesaft, sukker og soyasaus. Ha i svinekjøttet og strø over med vårløk.

Du trenger
Gul løk 0,5 stk
Hvitløksfedd 1 stk
Currypaste 1 ss
Kokosmelk 1 boks
Vann 0,5 dl
Vårløk 3 stk
Koriander 1 stk
Gilde strimlet svinekjøtt 300 g
Rød Chili
Reddik 1 - 2 stk som topping

Flere oppskrifter

Kjottkaker tika masala
Rating of this product is 4 out of 5.

Tikka masala med kjøttkaker

Kjøttkaker i en indisk drakt du sansynligvis ikke har smakt før. Kjempegodt!

Hverdagslam strimler lammecurry no021614 jpg
Rating of this product is 5 out of 5.

Lammecurry med ris og nanbrød

Lammecurry er en slager som passer hele året! Det indiske kjøkkener er kjent for fantastiske gryter, og i denne oppskriften har vi kombinert smak og styrke med godt norsk lam. Hvis ikke denne…

Karbonader med nudelsalat og peanuttsaus
Rating of this product is 5 out of 5.

karbonader med nudelsalat og peanøttsaus

En asiatisk vri med karbonader med norsk kjøtt fra den norske bonden!

Lammecurry med crispy gront
Rating of this product is 5 out of 5.

Asiatisk lammecurry med urter og grønnsaker

Unn deg litt ekstra i påsken og disk opp en lammecurry med mye smak og styrke. Dette er en enkel og rask lammegryte hvor vi har kombinert asiatiske smaker med godt norsk lam. Hvis ikke denne…

Enchiladas med strimlet svinekjott
Rating of this product is 5 out of 5.

Enchiladas med renskåret svinekjøtt

En klassisk meksikansk taco-rett: Enchiladas med renskåret svinekjøtt. Serveres med frisk koriander, rømme og salsa. Deilig helgemat fra den norske bonden.