Smørbrød med roastbiff og pepperrotkrem passer perfekt til koldtbord, når du skal ha gjester eller om du er fysen på noe godt. I vår oppskrift serverer vi roastbiff smørbrødet med hjemmelaget pepperrotkrem og kokte poteter. Denne klassiske retten har mye smak og er enkel å lage!
Fremgangsmåte
1
Tilbered brødet
Rist brødet i en brødrister eller i en stekepanne med litt smør/olje.
2
Kok poteter
Vask potetene godt. Ha de i en passe stor kjele og hell over kokende vann. Sett på lokk og la potetene trekke i ca. 15 minutter til de er ferdige. Hell av kokevannet når potetene er ferdige og legg over et kjøkkenhåndkle.
3
Lag pepperrotkrem
Bland sammen philadelphia ost, revet pepperrot, sitronsaft, salt og pepper til en kremete konsistens.
4
Dander brødet og server
Smør ut pepperrotkrem på brødskivene. Del opp poteter og reddik i skiver. Fordel så potet og reddik på brødet, og topp med roastbiff, litt karse og dill.
Vel bekomme, fra den norske bonden!