Oppskrift
Hamburger med cheddarost og BBQ-dressing
30 min Lett 4 porsjoner
Dette er en ekte BBQ-burger!
Fremgangsmåte
1
Begynn med å lage hamburgeren
Åpne pakken med kjøttdeig og legg i en bolle. Knus hvitløksfedd i en presse og krydre med salt og pepper. Bland alt sammen med hendene til hvitløk, salt og pepper er godt fordelt i deigen. Del så opp blandingen i 4 burgere. Pass på at burgerne ikke blir for tykke i og med at de "Puffer seg" litt opp under steking. For å sørge for at burgeren ikke krumme seg under steking kan du også lage en liten grop med tommelen din i midten av burgeren.
2
Kutt tomater og løk i tynne skiver og stek bacon.
3
Grill eller stek burgerne på middels til sterk varme i 4-5 minutter på hver side til burgeren er gjennomstekt. Legg osten på burgeren og la den smelte. La burgeren hvile i fem minutter før servering.
4
Monter hamburgeren i denne rekkefølgen
- Bunnen av burgerbrødet
- Majones (på topp og bunnlokk)
- BBQ dressing
- Frisk spinat
- Tomater
- Skivet løk
- Burger med smeltet cheddarost
- Sprøstekt løk
- Jalapenos
- Bacon
- Lokket av burgerbrødet
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Se flere oppskrifter

Pizza Capriccosa med ekte løvtynn skinke
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med surret spekeskinke, vårløk, ost og bladpersille
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner

Cheeseburger med bacon
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Spareribs med urtesmør og mangosalsa
Oppskrift
40 min Middels 4 porsjoner