Dette er en ekte BBQ-burger! Her viser vi deg hvordan du lager, steker og setter sammen en helt hjemmelaget hamburger. Med bare norsk kjøtt selvfølgelig!
Fremgangsmåte
1
Begynn med å lage hamburgeren
En hjemmelaget hamburger begynner med kjøttdeig. Åpne pakken og legg deigen i en bolle. Knus hvitløksfedd i en presse og krydre med salt og pepper. Bland alt sammen med hendene til hvitløk, salt og pepper er godt fordelt i deigen. Del så opp blandingen i 4 burgere. Pass på at burgerne ikke blir for tykke i og med at de "Puffer seg" litt opp under steking. For å sørge for at burgeren ikke krumme seg under steking kan du også lage en liten grop med tommelen din i midten av burgeren.
2
Kutt grønnsaker og stek bacon
Kutt tomater og løk i tynne skiver og stek bacon.
3
Stek burgerne
Grill eller stek burgerne på middels til sterk varme i 4-5 minutter på hver side til burgeren er gjennomstekt. Legg osten på og la den smelte. La burgeren hvile i fem minutter før servering.
4
Monter hamburgeren i denne rekkefølgen
- Bunnen av burgerbrødet
- Majones (på topp og bunnlokk)
- BBQ dressing
- Frisk spinat
- Tomater
- Skivet løk
- Burger med smeltet cheddarost
- Sprøstekt løk
- Jalapenos
- Bacon
- Lokket av burgerbrødet
Det eneste som gjenstår er å nyte den helt hjemmelagde BBQ burgeren. Vel bekomme, fra den norske bonden!