Birger Frimo har lang bakgrunn som kokk og har blant annet jobbet på restauranten Bølgen og Moi. Birger er kaptein på Norturas kulinariske team, og er å se titt og ofte på tv hvor han lager grill- og julemat. Her har vi samlet Birger sine beste oppskrifter og tips om hamburger!
Hvordan grille burger?
I sommer er det norsk hamburger som gjelder
Sommer og finvær er en perfekt anledning til å lage verdens beste hamburger. Her har du våre aller mest populære burgeroppskrifter.
TIPS! Slik bør du steke Gildes hamburgere
Stek helst en tint burger. Stek i en varm panne på den ene siden i ca. 4 minutter. Snu og stek til i ca. 4 minutter til, til den er gjennomstekt.
Hamburgere med det lille ekstra
En god tradisjonell oppbygging av en hamburger ser slik ut:
- Brødtopp
- Tilbehør
- Burger
- Dressing
- Salat
- Brødbunn
Så lenge man har en fuktsperre på brødet har det ikke så mye å si i hvilken retning man starter. Finn din egen signatur på oppbygningen!
Tips hvis du lager hjemmelaget burger
Hvis du lager hjemmelaget hamburger, og burgeren blir litt for løs i konsistensen, bør man tilsette litt mer salt i blandingen. Og husk, jo mer du "jobber" med deigen, jo mer henger den sammen.
De beste oppskriftene på hamburgerbrød
Imponer gjestene dine med saftige hjemmelagde hamburgerbrød! Med disse oppskriftene får du gode og saftige brød som smaker fantastisk til hamburgere.