Go to main content
Entrecôte med reddiktartar

Entrecôte med reddiktartar i radicchioskål med reddiker og skjørost.

The current vote is 5 stars out of 5.
(9)
Entrecote med rodbettartar, salat og skjorost
195 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Begynn med å bake tre av rødbetene i ovnen i 3 timer på 145 grader sammen med 6 fedd hvitløk.

2 Tilbered rødbetene til en tartar

Når rødbetene i ovnen er ferdig skreller du de andre tre rødbetene og rasper de grovt med rivgjern. Press ut saften og ha over litt limesaft. Kjør de bakte rødbetene og hvitløkene i en kjøkkenmaskin og bland inn de revne rødbetene. Vend inn finhakket eple og sjalottløk. Smak til med god olivenolje og salt og pepper.

3 dander salaten

Del reddikene i tynne skiver og legg de i isvann. Lag skåler av raddichiosalaten og fyll med rødbettartaren, reddiker, reddikspirer salt og pepper og topp med skjørost. Du kan også bruke fetaost.

4 Grill kjøttet

Grill eller stek kjøttet og server med rødbettartar og røkt skjørost.

TIPS!

Tips! Ha skjørosten i en skål og røyk den på grilllen med lokket på. Bruk røykespon, gjerne fra or, i ca 15 min. Ønsker du en litt mer flytende masse kan du blande osten med yoghurt før du røyker den.

Du trenger
Entrecote 800 g ca. 4 stk á 200g
Rødbeter 6 stk
Hvitløksfedd 6 stk
Eple 1 stk
Sjalottløk 1 stk
Lime 1 stk
Radicchio rosso 1 Lite hode
Reddiker 1 bunt
Reddikspirer 1 pk
Salt & Pepper
Skjørost 1 pk

Se flere oppskrifter

Grillet entrecote med tilbehøret asparges, salat og løk
Rating of this product is 4.88 out of 5.

Entrecôte med asparges, honningrillet løk og salat

Entrecôte er kokkenes favorittbiff! Mør og saftig med god marmorering. Her får du tips om hvordan entrecôte grilles, og hvilket tilbehør du bør velge. Husk å la entrecôten hvile i ca. 10 minutter, så…