Go to main content
Pepperbiff med grillet nykål og ramsløksmør

Pepperbiff er en deilig klassiker på grillen. Løft biffen til nye høyder med nykål og ramsløksmør!

The current vote is 5 stars out of 5.
(9)
Pepperbiff
35 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Ha småløk i en ildfast form sammen med god olivenolje og bak de møre i ovnen på 200 grader i ca 20 min.

2 Lag ramsløksmør

Lag sitrus- og ramsløksmør ved å blande finhakket sitronkjøtt, raspet skall fra sitron og lime og smør sammen med ramsløkspuré eller finhakket fersk ramsløk. Ha alt i en kjøkkenmaskin eller rør det sammen for hand hvis du ønsker det grovere.

3 Grill nykål

Del nykålen i to og forvell den lett i saltet vann. Legg den på glovarm grill et par minutter.

4 Grill eller stek biffen

Grill eller stek kjøttet og server med grillet nykål, purre og ovnsbakt småløk topp med ramsløksmør og nyt smaken av Norge!

TIPS!

Tips! Trenger du råd til hvordan du får biffen perfekt stekt? Sjekk denne guiden!

Du trenger
Gilde pepperbiff 800 gn ca. 4 stk á 200g
Nykål 2 stk
Sitron 1 stk (zest)
Lime 1 stk (zest)
Sitron 0,5 stk (kjøttet)
Ramsløkpuré 3 ss
Smør 150 g
Gul løk 200 g
Olivenolje
Salt & Pepper

Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Grillet entrecote med tilbehøret asparges, salat og løk
Rating of this product is 4.88 out of 5.

Entrecôte med asparges, honningrillet løk og salat

Entrecôte er kokkenes favorittbiff! Mør og saftig med god marmorering. Her får du tips om hvordan entrecôte grilles, og hvilket tilbehør du bør velge. Husk å la entrecôten hvile i ca. 10 minutter, så…