Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du legger de på grillen.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Fyr opp grillen og grill pølsene. Imens lager du coleslaw.
2
Coleslaw
Strimle nykål, sukkererter og beter og rasp squash. Rør inn creme fraiche, sitronsaft og gressløk. Smak til med salt og pepper.
3
Servèr
Server pølsene i brød med fresh coleslaw og bbq saus med litt hakket chili for ekstra smak.
Tips! Lag gjerne dobbel mengde coleslaw for den er god til all slags grillmat!
Se flere oppskrifter

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
40m Lett 4 pers.

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
40m Lett 4 pers.

Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
40m Lett 4 pers.

Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
40m Lett 4 pers.