Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Fyr opp grillen og grill pølsene. Imens lager du coleslaw.
2 Coleslaw
Strimle nykål, sukkererter og beter og rasp squash. Rør inn creme fraiche, sitronsaft og gressløk. Smak til med salt og pepper.
3 Servèr
Server pølsene i brød med fresh coleslaw og bbq saus med litt hakket chili for ekstra smak.
TIPS!
Tips! Lag gjerne dobbel mengde coleslaw for den er god til all slags grillmat!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 8 stk | |
Pølsebrød | 8 stk | |
Coleslaw | ||
Nykål | 1/4 stk | |
Sukkererter | 15 stk | |
Rødbeter | 2 stk | |
Squash | 1/4 stk | |
Crème fraîche | 0,5 beger | |
Sitron (saften) | 0,5 stk | |
Salt & Pepper | ||
Hakket gressløk | ||
BBQ-saus | ||
Rød Chili | 0,5 stk |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.
Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!
Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?
Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!