Go to main content
Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus

Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du legger de på grillen.

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Grillede chorizo med coleslaw grilletmais og bbq saus
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Fyr opp grillen og grill pølsene. Imens lager du coleslaw.

2 Coleslaw

Strimle nykål, sukkererter og beter og rasp squash. Rør inn creme fraiche, sitronsaft og gressløk. Smak til med salt og pepper.

3 Servèr

Server pølsene i brød med fresh coleslaw og bbq saus med litt hakket chili for ekstra smak.

TIPS!

Tips! Lag gjerne dobbel mengde coleslaw for den er god til all slags grillmat!

Du trenger
Grillpølser 8 stk
Pølsebrød 8 stk
Coleslaw
Nykål 1/4 stk
Sukkererter 15 stk
Rødbeter 2 stk
Squash 1/4 stk
Crème fraîche 0,5 beger
Sitron (saften) 0,5 stk
Salt & Pepper
Hakket gressløk
BBQ-saus
Rød Chili 0,5 stk

Gluten
Melkeprotein inkl laktose
Sennep

Se flere oppskrifter

Grillede ostepolse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones

Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.

Grillede ostepolser med grillet nykal og potetsalat
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.

Ostepolser med ovnsbakt harissablomkal og kikertsalat no024880
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.

Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!

Ostepølser på flettedet pølsebrød med salsa og guacamola
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole

Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?

Chorizopolser med potetmos og ovnsbakte cherrytomater
Rating of this product is 5 out of 5.

Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater

Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!