Oppskrift
Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
40 min Lett 4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Fyr opp grillen og grill pølsene. Imens lager du coleslaw.
2
Coleslaw
Strimle nykål, sukkererter og beter og rasp squash. Rør inn creme fraiche, sitronsaft og gressløk. Smak til med salt og pepper.
3
Server pølsene i brød med fresh coleslaw og bbq saus med litt hakket chili for ekstra smak.
Tips! Lag gjerne dobbel mengde coleslaw for den er god til all slags grillmat!
Se flere oppskrifter

Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner