Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Fyr opp grillen og og grill pølsene. Imens lager du mangosalsa.
2 Mangosalsa
Del mango i små terninger og miks det med bønner, hvitløk, chili og saften av lime.
3 Fyll tortillas
Strimle hjertesalat eller isbergsalat og legg tortillaene litt på grillen før du fyller de med salsa, salat og grillede pølser.
4 Sérver
Topp med srirachamajones og koriander.
Pølsetaco på sitt beste!
Du trenger | ||
---|---|---|
Ostepølse | 8 stk | |
Tortillalefser | 8 stk (små lefser) | |
Mangosalsa | ||
Mango | 1 stk | |
Hermetiske sorte bønner (black beans) | 1 boks | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Rød Chili | 1 stk | |
Lime (saften) | 1 stk | |
Srirachamajones | ||
Majones | 1 dl | |
Sriracha-saus | 1 ss | |
Resten av tilbehøret | ||
Hjertesalat | 1 stk (finstrimlet) | |
Koriander |
Gluten |
Egg |
Se flere oppskrifter
Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du…
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.
Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!
Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?
Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!