Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Fyr opp grillen og og grill pølsene. Imens lager du mangosalsa.
2
Mangosalsa
Del mango i små terninger og miks det med bønner, hvitløk, chili og saften av lime.
3
Strimle hjertesalat eller isbergsalat og legg tortillaene litt på grillen før du fyller de med salsa, salat og grillede pølser.
4
Topp med srirachamajones og koriander.
Pølsetaco på sitt beste!
Se flere oppskrifter

Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
40 Lett 4 pers.

Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
40 min Lett 4 pers.

Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
40 min Lett 4 pers.

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
40 Lett 4 pers.