Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del blomkål i skiver slik at du får vakre trær av grønnsaken. Pannestek de i litt olje til gyldne. Smør de med Harissa paste og legg de på et stekebrett. Stek i ovn i ca 10 min på 200 grader eller til møre.
2
Snitt pølsene og stek i smør eller olje til de er gyldne og gjennomvarme.
3
Stek kikerter i stekepanne med olje og knuste kvitløksfedd et par minutter, vend så inn spinat og server kikertsalaten med harissaglazed blomkål. Topp med ostepølser, litt tahini og hakket persille eller koriander. Pølser med ny vri!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 8 stk | |
Olje | 1 ss | |
Blomkål | 1 stk | |
Harissa | 1 glass med Harissa paste | |
Kikerter (boks) | 1 boks | |
Spinat | 1 pose | |
Hvitløksfedd | 2 fedd | |
Sitron (saften) | 0,5 stk | |
Tahinipaste | 1 glass | |
Bladpersille | ||
Koriander |
Sesamfrø |
Se flere oppskrifter
Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.
Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du…
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.
Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?
Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!