Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.

40m Lett 4 pers.

Ostepolser med ovnsbakt harissablomkal og kikertsalat no024880

Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Del blomkål i skiver slik at du får vakre trær av grønnsaken. Pannestek de i litt olje til gyldne. Smør de med Harissa paste og legg de på et stekebrett. Stek i ovn i ca 10 min på 200 grader eller til møre.

2

Snitt pølsene og stek i smør eller olje til de er gyldne og gjennomvarme.

3

Stek kikerter i stekepanne med olje og knuste kvitløksfedd et par minutter, vend så inn spinat og server kikertsalaten med harissaglazed blomkål. Topp med ostepølser, litt tahini og hakket persille eller koriander. Pølser med ny vri!