Go to main content
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Grillede ostepolser med grillet nykal og potetsalat
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Fyr opp grillen og lag den deiligste sommermiddag!

Kok småpoteter møre i salt vann og miks de med salsa verde. Har du aldri laget dette så vil det bli en ny favoritt! Finhakk hvitløk og bladpersille og miks dette med saften av sitron, god olivenolje og kapers. Ha i litt salt hvis du ønsker. Verdens beste potetsalat!

2 Del opp kål og legg på grillen

Del nykål i båter og legg de på grillen sammen med pølsene. Grill de til kålen faller litt sammen og pølsene er klare.

3 Lag fetaostkrem

Smuldre fetaost i en bolle og vend inn creme fraiche. Server pølsene med grillet nykål, potetsalat, fetaostkrem og hakkede urter. Nydelig!

Du trenger
Grillpølser 8 stk
Kål 1 stk
Små poteter 16 stk
Salsa verde
Olivenolje 1 dl
Sitron (saften) 1 stk
Hvitløksfedd 2 stk
Bladpersille 1 neve
Kapers 0,5 glass
Fetaostkrem
Fetaost 1 blokk
Crème fraîche 0,5 beger
Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) 1 neve

Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Grillede ostepolse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones

Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.

Grillede chorizo med coleslaw grilletmais og bbq saus
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus

Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du…

Ostepolser med ovnsbakt harissablomkal og kikertsalat no024880
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.

Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!

Ostepølser på flettedet pølsebrød med salsa og guacamola
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole

Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?

Chorizopolser med potetmos og ovnsbakte cherrytomater
Rating of this product is 5 out of 5.

Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater

Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!