Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Fyr opp grillen og lag den deiligste sommermiddag!
Kok småpoteter møre i salt vann og miks de med salsa verde. Har du aldri laget dette så vil det bli en ny favoritt! Finhakk hvitløk og bladpersille og miks dette med saften av sitron, god olivenolje og kapers. Ha i litt salt hvis du ønsker. Verdens beste potetsalat!
2 Del opp kål og legg på grillen
Del nykål i båter og legg de på grillen sammen med pølsene. Grill de til kålen faller litt sammen og pølsene er klare.
3 Lag fetaostkrem
Smuldre fetaost i en bolle og vend inn creme fraiche. Server pølsene med grillet nykål, potetsalat, fetaostkrem og hakkede urter. Nydelig!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 8 stk | |
Kål | 1 stk | |
Små poteter | 16 stk | |
Salsa verde | ||
Olivenolje | 1 dl | |
Sitron (saften) | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Bladpersille | 1 neve | |
Kapers | 0,5 glass | |
Fetaostkrem | ||
Fetaost | 1 blokk | |
Crème fraîche | 0,5 beger | |
Hakkede urter (f.eks. timian, persille og oregano) | 1 neve |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.
Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du…
Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!
Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?
Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!