Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Rull ut pizzadeigen og del den på midten. Del den så i 4 eller 8 biter alt ettersom hvor store eller små brød du ønsker - deretter strimler du en og en bit i 6 strimler som henger sammen øverst. Disse lager du 2 fletter av som samles nederst slik at du får pølsebrød. Du kan enten legge på pølsene og steke de i ovnen sammen med brødene slik at de blir stekt sammen, eller du steker pølsene i panne med litt smør mens brødet steker i ovnen. Ca 10-15 min på 200 grader.
TIPS!
Tips! Ha gjerne litt urter og hakket hvitløk over. Ønsker du en gylden overflate pensler du brødene med litt egg.
2 Lag guacamole
Mos avokado i en bolle med gaffel og ha i hakket hvitløk, limesaft, salt og pepper og lettrømme. Du kan kjøre den slett med stavmikser hvis du ønsker det, eller behold den litt chunky.
3 Lag salsa
Del tomater og rødløk i små terninger og ha i finhakket hvitløk, chili og olje. Smak til med salt.
Server ostepølsene på flettebrød med guacamole, salsa og eventuelt litt ekstra chili, og topp med koriander og lime. Enkelt og godt!
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 8 stk | |
Ferdig pizzabunn | 1 stk | |
Guacamole | ||
Modne avokado | 2 stk | |
Lime (saften) | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Lettrømme | 2 ss | |
Salsa | ||
Tomater | 2 stk | |
Rødløk | 1 stk | |
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Rød Chili | 1 stk | |
Olivenolje | ||
Salt & Pepper | ||
Koriander | 1 dryss | |
Lime | 1-2 båter |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.
Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du…
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.
Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!
Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!