Go to main content
Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole

Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Ostepølser på flettedet pølsebrød med salsa og guacamola
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Rull ut pizzadeigen og del den på midten. Del den så i 4 eller 8 biter alt ettersom hvor store eller små brød du ønsker - deretter strimler du en og en bit i 6 strimler som henger sammen øverst. Disse lager du 2 fletter av som samles nederst slik at du får pølsebrød. Du kan enten legge på pølsene og steke de i ovnen sammen med brødene slik at de blir stekt sammen, eller du steker pølsene i panne med litt smør mens brødet steker i ovnen. Ca 10-15 min på 200 grader.

TIPS!

Tips! Ha gjerne litt urter og hakket hvitløk over. Ønsker du en gylden overflate pensler du brødene med litt egg.

2 Lag guacamole

Mos avokado i en bolle med gaffel og ha i hakket hvitløk, limesaft, salt og pepper og lettrømme. Du kan kjøre den slett med stavmikser hvis du ønsker det, eller behold den litt chunky.

3 Lag salsa

Del tomater og rødløk i små terninger og ha i finhakket hvitløk, chili og olje. Smak til med salt.

Server ostepølsene på flettebrød med guacamole, salsa og eventuelt litt ekstra chili, og topp med koriander og lime. Enkelt og godt!

Du trenger
Grillpølser 8 stk
Ferdig pizzabunn 1 stk
Guacamole
Modne avokado 2 stk
Lime (saften) 1 stk
Hvitløksfedd 1 stk
Lettrømme 2 ss
Salsa
Tomater 2 stk
Rødløk 1 stk
Hvitløksfedd 1 stk
Rød Chili 1 stk
Olivenolje
Salt & Pepper
Koriander 1 dryss
Lime 1-2 båter

Gluten
Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Grillede ostepolse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones

Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.

Grillede chorizo med coleslaw grilletmais og bbq saus
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus

Chorizo er en pølse for de som liker litt ekstra smak og krydder. Passer perfekt på grillen. Tips for at pølsen ikke skal sprekke er å stikke små hull i skinnet med tannpirker eller gaffel før du…

Grillede ostepolser med grillet nykal og potetsalat
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat er kanskje en annen måte du er vant til å spise ostepølser på, men vi lover at du kommer til å like det.

Ostepolser med ovnsbakt harissablomkal og kikertsalat no024880
Rating of this product is 5 out of 5.

Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.

Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt. Prøv denne oppskriften!

Chorizopolser med potetmos og ovnsbakte cherrytomater
Rating of this product is 5 out of 5.

Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater

Chorizopølse med med potetmos og bakte cherrytomater er en rett for deg som liker pølser med litt ekstra krydder og smak!