Oppskrift

Grillet landbrød med chevrekrem, fiken og røkt julepølse

Oppskrift

Grillet landbrød med chevrekrem, fiken og røkt julepølse

30 min Lett 4 porsjoner

Fysen på en kveldsnack? Kikk i kjøleskapet å finn frem rester av røkt julepølse, litt kremost en søt frukt, litt timian eller rosmarin og vips så er du reddet. Her er en variant med chevre. Tips: Er det noen av ingrediensene du ikke liker er en vanlig kremost, pære eller eple også godt til.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Legg 4 skiver landbrød på en stekeplate med matpapir og bland chevre og cremefraiche til en myk konsistens.

2

Smør skivene med dette og topp med delte fiken og røkte julepølser i skiver.

3

Stek i 5 min under grill, eller til lett gyldne og topp med honning, urter og pannestekte hakkede mandler.

Tips! Du kan bruke ribbe, pinnekjøtt, medisterkake og pølser til denne retten også. Søtt og salt er alltid en vinner!