Go to main content
Gryte med italienske kjøttboller og parmesan

Denne oppskriften er laget av det norske kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Italiensk gryte med polenta og kjøttboller
60 minutter
Vanskelig
10 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Begynn med grønnsaksbasen.

Kutt panchetta i terninger og stek i panne på middels varme. Når den begynner å bli sprø tar du panchettaen ut.

Del aromasopp i 6, løk og hvitløk tynt og gulrot i terninger og stek i fettet fra panchettaen. La dette små puttre i 10 minutter. Del så tomater i 4 og ha i grønnsaksblandingen.

Hell over fløte og kylling buljong og la det koke ned til en stuing.

Ha over parmesan og la den smelte. Ha deretter over kjøttbollene og la trekke i minimum 10 minutter til de er gjennomvarme.

2 Lag polenta

Men kjøttbollene trekker, lager du polenta.

Ha i vann, kyllingbuljong og polenta i en gryte, og kok opp mens du rører kraftig.

Ha i parmesan og smør, og rør til alt er smeltet inn. Smak til med salt og pepper.

3 Dandér

Sett en tørr panne på medium varme og roast pinjekjerner gyldne.

Finn frem en varm tallerken og anrett med pollenta først, deretter grønnsaks gryten med kjøttboller

Topp med ny revet parmesan, basilikum og pinjekjerner.

Vel bekomme, fra kokkelandslaget og den norske bonden!

Nyhet
Ygrq462nvh

Slakterens beste kjøttboller italienske smaker

Nyhet
Ytz52rken5

Kjøttboller Sopp og Løk 400g Enh

Du trenger
Pinjekjerner 1 pk
Basilikum 1 stk
Grønnsaksbase
Panchetta 200 g
Cherrytomater 200 g
Aromasopp 300 g
Gulrøtter 2 stk
Spinat 400 g
Kepaløk 2 stk
Hvitløksfedd 5 stk
Fløte 500 g
Vann 1/2 L
Kyllingbuljong 1 stk (terning)
Gilde kjøttboller 800 g (2pk)
Polenta
Vann 1 l
Kyllingbuljong 2 terninger
Polenta 200 g
Smør 100 g
Parmesan 100 g
Salt & Pepper

Melkeprotein inkl laktose

Flere oppskrifter fra det norske kokkelandslaget

Klassisk pasta med tomatsaus og italienske kjøttboller
Rating of this product is 5 out of 5.

Klassisk pasta med italienske kjøttboller

En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.

Umamigryte med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller, sopp og potet laget av norges kokkelandslag.

Tapas med sauterte grønnsaker
Rating of this product is 5 out of 5.

Meksikansk tapas med kjøttboller

Wrap med kjøttboller, sopp og karamelisert løk

Wrap med kjøttboller, sopp og karamellisert løk

Denne oppskriften er laget av kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.

Meksikansk sandwich med kjøttboller

Meksikansk sandwich med kjøttboller

Dette meksikanske smørbrødet er utviklet i samarbeid med det norske kokkelandslaget med våre beste kjøtboller noensinne!