Wrap med kjøttboller, sopp og karamelisert løk

50m Vanskelig 10 pers.

Wrap med kjøttboller, sopp og karamelisert løk

Denne oppskriften er laget av kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Kutt opp aromasopp og stek på høy varme. Smak til med salt og pepper.

2

Krameliser løk

Kutt kepaløk tynt og fres i panne med olje. Ha i Sherry eddik, sukker, salt og smør. La den karamellisere seg på lav temperatur til den er gyllen.

3

Lag ostesaus

Smelt Nduja i en kjele på lav temperatur. Når den er helt smeltet har du i hvetemel og rører godt. Spe i litt og litt melk. Ha over parmesan for å gjøre sausen super «cheesy».

Smak til med salt og pepper. Ha over kjøttbollene og la trekke i ostesausen i minimun 10 minutter.

4

Dandér wrappen

Kutt tomat og rødløk tynt.

Legg først litt ostesaus på wrappen, deretter stekt sopp og karamellisert løk.

Topp med tomat og rødløk, deretter resterende kjøttboller og mer ostesaus.

Fullfør med en god klype med ruccola.

Vel bekomme, fra kokkelandslaget og den norske bonden!