Go to main content
Julesylte med eple, kapers og bacon

En litt annerledes måte å spise julesylte på. Salat, eple, bacon og kapers, serveres på ristet landbrød.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Julesylte med eple, kapers og bacon
20 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Sett ovnen på 200 grader. Legg bacon på et bakepapir og stek det gyllent i ovnen, ca. 10-15 min. Rist brødet sammen med baconet siste 5 min.

2 Del opp eple

Del eplet opp i tynne båter.

3 Server

Server sylta på ristet brød smurt med sennep, sammen med eple, nystekt bacon, litt kapers og salat!

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Zbhshp64gf

Julesylte 170g

NYT

Du trenger
Gilde julesylte 340 g
Landbrød 8 skiver
Gilde Stjernebacon 140 g
Dijonsennep 2 ss
Kapers 2 ss
Eple 1 stk
Salat etter ønske

Gluten
Sennep

Se flere oppskrifter

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!

Roastbiff bokerokt skinke og medisterkaker
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker

Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.

Lutefisk med klassisk tilbehør
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Lutefisk med klassisk tilbehør

Lutefisk med hvitsaus, sennep kokte poteter og ertekrem toppet med persille.

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Landbrød med norsk ribberull, fikenmarmelade, blå druer og fiken. Supergodt i jula!

Skinke
Rating of this product is 5 out of 5.

Bøkerøkt skinke med fennikelsalat

Bøkerøkt norsk skinke med fennikelsalat med dill og klementin, godt brød og safranaioli.