Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Rist landbrødskivene, smør de med smør og topp med litt salattopper.
2 Topp og server
Legg på noen skiver ribberull, litt fikenmarmelade og fersk fiken og topp med noen druer.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde Ribberull | 170 - 340 g | |
| Landbrød | 4 skiver | |
| Smør | ||
| Fikenmarmelade | 1 glass | |
| Fiken | 2 stk | |
| Druer | 1 klase | |
| Salattopper | ||
| Gluten |
| Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Medisterkaker med lun julesalat
Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.
Spyd med julesylte
Små spyd med edamer og skivet sylte. Tranbærsyltetøy, sennep- og philadelphiakrem. Pære, fiken, pepperkaker og julekake. En skikkelig fjøl med juletapas.
Julepølse med potetmos og grønnsaker
En litt annerledes måte å spise julepølser, med selleri- og potetmos, sylteagurk, grov sennep, pannestekt gulrot med mandler og persille.
Julesylte med eple, kapers og bacon
En litt annerledes måte å spise julesylte på. Salat, eple, bacon og kapers, serveres på ristet landbrød.
Halv julesylte
Norsk julesylte er supergodt og ganske enkelt å servere! Prøv 1/2 sylte på fjøl med syret rødløk, pannestekte epler, knekkebrød og rødbetssalat.