Go to main content
Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Landbrød med norsk ribberull, fikenmarmelade, blå druer og fiken. Supergodt i jula!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Ribberull på landbrød med fikenmarmelade
15 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Rist landbrødskivene, smør de med smør og topp med litt salattopper.

2 Topp og server

Legg på noen skiver ribberull, litt fikenmarmelade og fersk fiken og topp med noen druer.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Gilde Ribberull 170 - 340 g
Landbrød 4 skiver
Smør
Fikenmarmelade 1 glass
Fiken 2 stk
Druer 1 klase
Salattopper

Gluten
Melkeprotein inkl laktose

Se flere oppskrifter

Medisterkaker
Rating of this product is 3.5 out of 5.

Medisterkaker med lun julesalat

Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.

Spyd med julesylte
Rating of this product is 5 out of 5.

Spyd med julesylte

Små spyd med edamer og skivet sylte. Tranbærsyltetøy, sennep- og philadelphiakrem. Pære, fiken, pepperkaker og julekake. En skikkelig fjøl med juletapas.

Julepølse med potetmos og grønnsaker
Rating of this product is 4 out of 5.

Julepølse med potetmos og grønnsaker

En litt annerledes måte å spise julepølser, med selleri- og potetmos, sylteagurk, grov sennep, pannestekt gulrot med mandler og persille.

Julesylte med eple, kapers og bacon

Julesylte med eple, kapers og bacon

En litt annerledes måte å spise julesylte på. Salat, eple, bacon og kapers, serveres på ristet landbrød.

Halv Sylte
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Halv julesylte

Norsk julesylte er supergodt og ganske enkelt å servere! Prøv 1/2 sylte på fjøl med syret rødløk, pannestekte epler, knekkebrød og rødbetssalat.