Prøv Kaaynes mac and cheese med pølsemakerens beste "Siliana og Ostepølser". Dette er skikkelig comfort food!
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Kok makaronien så den nesten er ferdigkokt, hell av vannet og sett til siden. Stek pølsene i en panne på medium varme for å gi de en god stekeskorpe. Sett til siden og la de kjøle seg litt ned.
2
Lag ostesaus
I en stor kjele smelt 3 ss smør på medium varme. Ha deretter i hvetemelet og bland godt. Hell i melken mens du visper.
Kok opp og la småkoke et par minutter. Deretter skrur du av varmen, tilsetter osten og rører til osten har smeltet helt inn.
3
Bland pølsene med ostesaus og makaroni
Del pølsene i skiver og ha i kjelen med ostesausen, sammen med makaroni, bland godt og ha over i en ildfast form.
4
Lag pankoblanding
Bland sammen panko brødsmuler og det smelta smøret. Strø over mac and cheese sammen med ekstra revet parmesan.
5
Stek og servér
Stek i forvarmet ovn, over- og undervarme på 200 grader i 30 minutter, eller til den er gyllenbrun på toppen.
Vel bekomme fra Kaayne, og den norske bonden!
Kaayne er klar for å nyte mac and cheese med biter av siliana og ostepølse!