Go to main content
Medisterkaker med ovnsbakte poteter, grønnsaker og saus

En litt annerledes måte å spise medisterkaker på. Supergodt og ganske enkelt!

The current vote is 5 stars out of 5.
(4)
Medisterkaker med ovnsbakte poteter, grønnsaker og saus
30 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Skrell potetene og del dem opp i mindre biter. Ha potet og løk i en ildfast form sammen med litt olje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 30 min.

2 Stek medisterkaker

Varm en panne med litt smør. Grovhakk hvitløken og ha den oppi. Stek medisterkakene sammen med hvitløk og litt rosmarin. Ta medisterkakene ut av pannen og sett til sides, men hold de lune.

3 Lag saus

Ha fløten i pannen og kok opp. Senk varmen og ha i soyasaus og revet brunost. La det smelte å smak til med salt og pepper.

4 Stek grønnkål og rosenkål

Stek grønnkål og delte rosenkål i en varm panne med litt olje og salt til det får farge. Rosenkålen skal bli litt myk. Du kan ev. forkoke rosenkålen litt om den er stor.

5 Server

Server de varme medisterkakene med ovnsbakt potet og rødløk, deilig saus, grønnkål og rosenkål.

3h26nsn8v5

Medisterkaker 400g

NYT

Du trenger
Medisterkaker 800 g (2 pk)
Poteter 600 g
Rødløk 4 stk (små)
Hvitløksfedd 3 stk
Nøytral olje 2 ss
Rosmarin 1 kvast
Smør 1 - 2 ss
Kremfløte 3 dl
Soyasaus 2 - 3 ss
Brunost 30 g
Salt & Pepper
Tyttebærsyltetøy 3 ss
Grønnkål 100 g
Rosenkål 100 g

Melkeprotein inkl laktose
Gluten
Soya

Se flere oppskrifter

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!

Roastbiff bokerokt skinke og medisterkaker
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker

Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.

Lutefisk med klassisk tilbehør
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Lutefisk med klassisk tilbehør

Lutefisk med hvitsaus, sennep kokte poteter og ertekrem toppet med persille.

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Landbrød med norsk ribberull, fikenmarmelade, blå druer og fiken. Supergodt i jula!

Skinke
Rating of this product is 5 out of 5.

Bøkerøkt skinke med fennikelsalat

Bøkerøkt norsk skinke med fennikelsalat med dill og klementin, godt brød og safranaioli.