Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Rull ut pizzadeigen og del den på midten. Del den så i 4 eller 8 biter alt ettersom hvor store eller små brød du ønsker - deretter strimler du en og en bit i 6 strimler som henger sammen øverst. Disse lager du 2 fletter av som samles nederst slik at du får pølsebrød. Du kan enten legge på pølsene og steke de i ovnen sammen med brødene slik at de blir stekt sammen, eller du steker pølsene i panne med litt smør mens brødet steker i ovnen. Ca 10-15 min på 200 grader.
Tips! Ha gjerne litt urter og hakket hvitløk over. Ønsker du en gylden overflate pensler du brødene med litt egg.
2
Lag guacamole
Mos avokado i en bolle med gaffel og ha i hakket hvitløk, limesaft, salt og pepper og lettrømme. Du kan kjøre den slett med stavmikser hvis du ønsker det, eller behold den litt chunky.
3
Lag salsa
Del tomater og rødløk i små terninger og ha i finhakket hvitløk, chili og olje. Smak til med salt.
Server ostepølsene på flettebrød med guacamole, salsa og eventuelt litt ekstra chili, og topp med koriander og lime. Enkelt og godt!
Se flere oppskrifter

Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
40m Lett 4 pers.

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
40m Lett 4 pers.

Chorizopølser med potetmos, parmesan og pannestekte cherrytomater
40m Lett 4 pers.

Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
40m Lett 4 pers.