Ostepølser er og blir en norsk folkefavoritt! Med salsa og guacamole blir det en meksikansk smakskombinasjon du kanskje ikke har smakt før?
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Rull ut pizzadeigen og del den på midten. Del den så i 4 eller 8 biter alt ettersom hvor store eller små brød du ønsker - deretter strimler du en og en bit i 6 strimler som henger sammen øverst. Disse lager du 2 fletter av som samles nederst slik at du får pølsebrød. Du kan enten legge på pølsene og steke de i ovnen sammen med brødene slik at de blir stekt sammen, eller du steker pølsene i panne med litt smør mens brødet steker i ovnen. Ca 10-15 min på 200 grader.
Tips! Ha gjerne litt urter og hakket hvitløk over. Ønsker du en gylden overflate pensler du brødene med litt egg.
2
Lag guacamole
Mos avokado i en bolle med gaffel og ha i hakket hvitløk, limesaft, salt og pepper og lettrømme. Du kan kjøre den slett med stavmikser hvis du ønsker det, eller behold den litt chunky.
3
Lag salsa
Del tomater og rødløk i små terninger og ha i finhakket hvitløk, chili og olje. Smak til med salt.
Server ostepølsene på flettebrød med guacamole, salsa og eventuelt litt ekstra chili, og topp med koriander og lime. Enkelt og godt!