Oppskrift
Ostepølser på flettede pølsebrød med salsa og guacamole
40 min Lett 4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Rull ut pizzadeigen og del den på midten. Del den så i 4 eller 8 biter alt ettersom hvor store eller små brød du ønsker - deretter strimler du en og en bit i 6 strimler som henger sammen øverst. Disse lager du 2 fletter av som samles nederst slik at du får pølsebrød. Du kan enten legge på pølsene og steke de i ovnen sammen med brødene slik at de blir stekt sammen, eller du steker pølsene i panne med litt smør mens brødet steker i ovnen. Ca 10-15 min på 200 grader.
Tips! Ha gjerne litt urter og hakket hvitløk over. Ønsker du en gylden overflate pensler du brødene med litt egg.
2
Guacamole
Mos avokado i en bolle med gaffel og ha i hakket hvitløk, limesaft, salt og pepper og lettrømme. Du kan kjøre den slett med stavmikser hvis du ønsker det, eller behold den litt chunky.
3
Salsa
Del tomater og rødløk i små terninger og ha i finhakket hvitløk, chili og olje. Smak til med salt.
Server ostepølsene på flettebrød med guacamole, salsa og eventuelt litt ekstra chili, og topp med koriander og lime. Enkelt og godt!
Se flere oppskrifter

Ostepølser med ovnsbakt harissablomkål og kikertsalat.
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Grillede ostepølser med grillet nykål og potetsalat
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Grillede chorizo med coleslaw, grilletmais og bbq saus
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner