Norsk oppskrift på hjemmelagde karbonader fra den norske bonden!
Fremgangsmåte
1
Ingredienser
![1 karbonader ingredienser](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/1-karbonader-ingredienser.jpg)
- 400 g karbonadedeig.
- 1 ts salt
- 1⁄2 ts pepper
- 1⁄2 ss potetmel
- 1⁄2 dl vann
2
Bland ingrediensene inn i deigen
![2 karbonader blande](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/2-karbonader-blande.jpg)
Elt karbonadedeig lett med salt, pepper og potetmel. Rør inn vann.
3
Form karbonadene
![3 karbonader forme](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/3-karbonader-forme.jpg)
Form karbonadene til 8 store flate kaker (per 500 g karbonadedeig). Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv.
4
Brun karbonadene
![4 karbonader steke](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/4-karbonader-steke.jpg)
Karbonadene brunes i margarin på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme i 2-3 minutter.
5
Klare til servering
![Karbonader ferdig rett](https://www.gilde.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/karbonader-ferdig-rett.jpg)
Da er karbonadene klare til servering. Gå til vår oppskriftsside og få tips til ulike retter du kan lage med karbonader.
Vel bekomme, fra den norske bonden!