Norsk oppskrift på hjemmelagde karbonader fra den norske bonden!
Fremgangsmåte
1
Ingredienser
- 400 g karbonadedeig.
- 1 ts salt
- 1⁄2 ts pepper
- 1⁄2 ss potetmel
- 1⁄2 dl vann
2
Bland ingrediensene inn i deigen
Elt karbonadedeig lett med salt, pepper og potetmel. Rør inn vann.
3
Form karbonadene
Form karbonadene til 8 store flate kaker (per 500 g karbonadedeig). Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv.
4
Brun karbonadene
Karbonadene brunes i margarin på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme i 2-3 minutter.
5
Klare til servering
Da er karbonadene klare til servering. Gå til vår oppskriftsside og få tips til ulike retter du kan lage med karbonader.
Vel bekomme, fra den norske bonden!