Lavkarbo taco

30 min Lett 4 pers.

Lavkarbo taco i salat

Taco er en klassisk fredagsmiddag, og er enkel å gjøre om til lavkarbo ved å bytte ut lefsene med hjertesalat. Lag din egen Pico de Gallo for ekstra god smak.

Fremgangsmåte

1

Stek kjøttdeigen og ha i krydder

Varm en panne med litt olje. Stek kjøttdeigen på middels temperatur og ha i tacokrydder og litt vann.

2

Lag Pico de Gallo

Finhakk tomater, rødløk, hvitløk og chili. Bland det sammen i en skål og smak til med finhakket koriander, limesaft, salt og pepper.

3

Dander salatbladet

Bland sammen rømme, limeskall og limesaft i en bolle. Skjær agurken i strimler. Ta vekk roten fra salaten og del den opp i «skåler». Fyll skålene med Gilde kjøttdeig, og topp med Pico de Gallo salsa, dressing, agurk og frisk koriander. En litt sunnere, lavkarbo taco er nå klar til å nytes!

Vel bekomme, fra den norske bonden.

Tips! Hvis du vil få i deg enda mer grønnsaker, kan du bruke Gilde kjøttdeig med 50% kjøtt og 50% grønt. Den inneholder dog litt karbohydrater.