Hele Norges lam
Konsept
Kjøp produkter fra Gilde på nett
Prøv en av disse oppskriftene:
Fårikål
Fårikål regnes av mange som Norges nasjonalrett, og her gir deg oppskriften på god, klassisk fårikål. Retten er enkel å lage, men kjøttet skal trekke i minst 2 timer. Du kan også gjerne lage fårikål…
Lammelår i skiver med couscous
Lam er en påsketradisjon for mange. Lammelår i skiver med couscous er både sunt og smaker fantastisk! Denne oppskriften tar også lite tid å lage, ettersom lammet tilberedes rask i panne.
Lammelår i skiver med sommersalat og bringebærsalsa
Lammelår passer utmerket hele året og ikke minst på grillen! Ring sommeren inn med denne utrolig gode kombinasjonen av lam og friske smaker.
Mer høstmat
Oppskrifter med norsk lam fra Gilde
Lam fra Gilde er i verdensklasse når det kommer til smak og kvalitet! Lammelår, koteletter, fårikål og lammestek. Her finner du oppskrifter til påskelam og andre oppskrifter for hele året.
Klassisk lammefrikassé
Lammefrikassé er Norsk tradisjonsmat på sitt beste og smaker fantastisk. Nydelig lammekjøtt kokt sammen med grønnsaker, servert med fyldig og lys saus. Tradisjonell og god søndagsmiddag.
Asiatisk lammecurry med urter og grønnsaker
Unn deg litt ekstra i påsken og disk opp en lammecurry med mye smak og styrke. Dette er en enkel og rask lammegryte hvor vi har kombinert asiatiske smaker med godt norsk lam. Hvis ikke denne…
Lammegryte
En smaksrik og varmende lammegryte full av mørt kjøtt og gode grønnsaker. Med sin fyldige smak er dette en nydelig påske middag. Denne oppskriften er en one pot variant med grønnsaker, laurbærblad og…
Slik helsteker du lammelår
Ett mørt og saftig lammelår er nydelig mat til påske og høstsesongen. Steketid, langtidssteking, steketemperatur og kjernetemperatur er avgjørende for å få det perfekte resultatet. I denne guiden…