Pepperbiff med grillet nykål og ramsløksmør

35m Middels 4 pers.

Pepperbiff

Pepperbiff er en deilig klassiker på grillen. Løft biffen til nye høyder med nykål og ramsløksmør!

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Ha småløk i en ildfast form sammen med god olivenolje og bak de møre i ovnen på 200 grader i ca 20 min.

2

Lag ramsløksmør

Lag sitrus- og ramsløksmør ved å blande finhakket sitronkjøtt, raspet skall fra sitron og lime og smør sammen med ramsløkspuré eller finhakket fersk ramsløk. Ha alt i en kjøkkenmaskin eller rør det sammen for hand hvis du ønsker det grovere.

3

Grill nykål

Del nykålen i to og forvell den lett i saltet vann. Legg den på glovarm grill et par minutter.

4

Grill eller stek biffen

Grill eller stek kjøttet og server med grillet nykål, purre og ovnsbakt småløk topp med ramsløksmør og nyt smaken av Norge!

Tips! Trenger du råd til hvordan du får biffen perfekt stekt? Sjekk denne guiden!