Tilbehør til ribbe
Inspirasjon
Tradisjonelt tilbehør
Tradisjonelt tilbehør til ribbe er ting som julepølse, medisterkaker, rødkål og rosenkål. Her kan du bli inspirert til hvordan du best kan tilberede dette tilbehøret.
Julepølse med søtpotet og blåmuggkrem
Syltet rødkål, ovnsstekte søtpotet-fries, frisk timian og pannestekt grønnkål med hvitløk. Blir det bedre?
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.
Julepølse med rosenkål
Gilde Julepølser har ekstra mye smak og det har også denne enkle rosenkålsalaten. Enkel julemat som er rask å lage, men som ser like fristende ut som den smaker.
Medisterkaker med lun julesalat
Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.
Saus til ribbe
Brun saus til ribbe er et tradisjonelt og nydelig tilbehør. Her er en enkel oppskrift med fløte for ekstra god smak.
Kreativt og mer utradisjonelt tilbehør til ribbe
Her er noen gode forslag til utradisjonelt tilbehør som løfter smaken og gir bordet et friskere preg. Hva med en skikkelig frisk og fargerike salat? Disse oppskriften er perfekte for deg som vil kombinere det klassiske med det nyskapende!
Julepanne med sosisser, lettsaltet rosenkål og mandler
Julepanne med sosisser, lettsaltet rosenkål og mandler, toppet med tyttebær og bladpersille. Perfekt som restemat!
Grønnkålsalat med bacon og bakt søtpotet
Grønnkålsalat er en supergod salatvariant som kan lages både som hovedrett eller som tilbehør til middagen. Bacon setter ekstra god smak i salaten.
Røkt julepølse på ovnsbakt purre med hasselnøttsmør og timian
Røkt julepølse på ovnsbakt purre med hasselnøttsmør og timian