Juletaco med pinnekjøtt
Taco er en lettvinn måte å bruke opp pinnekjøttrestene på, samtidig som du kan være kreativ og legge til det du ønsker av tilbehør. I denne oppskriften bruker vi blant annet syltede grønnsaker og søtpotetaioli.
Juletaco med pinnekjøtt
Tiden på denne oppskriften forutsetter at du har pinnekjøttrester. Dersom du ikke har det må du beregne ekstra tid til å lage pinnekjøttet.
Pinnekjøttpizza
Pinnekjøtt er også nydelig på pizza! Denne kan toppes med tyttebær, granateple eller annet godt julete tilbehør.
Pinnekjøttpizza med juletopping
Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…
Tortellini med innbakt pinnekjøtt
Hvis du er glad i både pasta og julemat er denne retten en vinner! Her er fyllet en deilig blanding av pinnekjøtt, ricotta, gressløk, olivenolje og sitronskall. Oppskriften er laget i samarbeid med "Sultne gutter".
Tortellini med pinnekjøtt og parmesan
Denne oppskriften er laget av "Sultne gutter" med Gildes "Vårt fineste pinnekjøtt". Retten er perfekt å lage om du har pinnekjøtt rester i romjulen!
Varm og god julesuppe
Hva er vel bedre på kalde vinterkvelder enn en varm suppe? Denne er enkel å lage, men bør startes på kvelden i forveien.
Varmende pinnekjøttsuppe
Selv etter verdens beste pinnekjøtt-middag kan det være mer igjen. Så hvorfor ikke lage verdens beste pinnekjøttsuppe? Bruk restene og lag et nytt og spennende måltid.
Crispy, asiatisk pinnekjøtt
Er du glad i crispy duck bør du prøve crispy pinnekjøtt! En annerledes men veldig god måte å bruke opp restene på. Retten blir en nydelig blanding av norske og asiatiske smaker.
Ovnsgrillet pinnekjøtt med sprø grønnsaker
I denne retten bruker du rester av pinnekjøtt. Lompene finner du i frysedisken i butikken. Alternativt kan du bruke små tortillas.
Smak av Midtøsten
En annen smakfull vri på pinnekjøttet er en rett med tabbouleh og yoghurt-dressing. Denne kombinerer også norske og utenlandske smaker på en god og spennende måte.
Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing
I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.
Tradisjonelle julesmaker
Sist men ikke minst har vi en mer tradisjonell måte å bruke restene på. I tillegg til pinnekjøtt inneholder retten julesmaker som rødkål, tranebær og klementin. Et smakfullt restemåltid!
Revet pinnekjøtt med rødkålsalat og søtpotetaioli
Herlig pinnekjøttrett med rødkålsalat og søtpotet aioli i tortillalefse.