Juletaco med pinnekjøtt
Taco er en lettvinn måte å bruke opp pinnekjøttrestene på, samtidig som du kan være kreativ og legge til det du ønsker av tilbehør. I denne oppskriften bruker vi blant annet syltede grønnsaker og søtpotetaioli.
Juletaco med pinnekjøtt
Tiden på denne oppskriften forutsetter at du har pinnekjøttrester. Dersom du ikke har det må du beregne ekstra tid til å lage pinnekjøttet.
1t Lett 4 pers.
Pinnekjøttpizza
Pinnekjøtt er også nydelig på pizza! Denne kan toppes med tyttebær, granateple eller annet godt julete tilbehør.
Pinnekjøttpizza med juletopping
Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…
30m Middels 4 pers.
Tortellini med innbakt pinnekjøtt
Hvis du er glad i både pasta og julemat er denne retten en vinner! Her er fyllet en deilig blanding av pinnekjøtt, ricotta, gressløk, olivenolje og sitronskall. Oppskriften er laget i samarbeid med "Sultne gutter".
Varm og god julesuppe
Hva er vel bedre på kalde vinterkvelder enn en varm suppe? Denne er enkel å lage, men bør startes på kvelden i forveien.
Crispy, asiatisk pinnekjøtt
Er du glad i crispy duck bør du prøve crispy pinnekjøtt! En annerledes men veldig god måte å bruke opp restene på. Retten blir en nydelig blanding av norske og asiatiske smaker.
Smak av midtøsten
En annen smakfull vri på pinnekjøttet er en rett med tabbouleh og yoghurt-dressing. Denne kombinerer også norske og utenlandske smaker på en god og spennende måte.
Tradisjonelle julesmaker
Sist men ikke minst har vi en mer tradisjonell måte å bruke restene på. I tillegg til pinnekjøtt inneholder retten julesmaker som rødkål, tranebær og klementin. Et smakfullt restemåltid!
Vi håper du nå har funnet en god måte å bruke opp pinnekjøttrestene på! God jul, fra den norske bonden.