Go to main content
Øldampet Pinnekjott

Rester av pinnekjøtt

Bli med å bekjempe matsvinn ved å bruke opp pinnekjøttrestene! Man kan lage mye godt med rester av pinnekjøtt, her gir vi deg våre beste oppskrifter.

Juletaco med pinnekjøtt

Taco er en lettvinn måte å bruke opp pinnekjøttrestene på, samtidig som du kan være kreativ og legge til det du ønsker av tilbehør. I denne oppskriften bruker vi blant annet syltede grønnsaker og søtpotetaioli.

Taco med pinnekjøtt

Juletaco med pinnekjøtt

Tiden på denne oppskriften forutsetter at du har pinnekjøttrester. Dersom du ikke har det må du beregne ekstra tid til å lage pinnekjøttet.

Pinnekjøttpizza

Pinnekjøtt er også nydelig på pizza! Denne kan toppes med tyttebær, granateple eller annet godt julete tilbehør.

Pinnekjottpizza
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøttpizza med juletopping

Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…

Tortellini med innbakt pinnekjøtt

Hvis du er glad i både pasta og julemat er denne retten en vinner! Her er fyllet en deilig blanding av pinnekjøtt, ricotta, gressløk, olivenolje og sitronskall. Oppskriften er laget i samarbeid med "Sultne gutter".

Tortellini fylt med pinnekjott

Tortellini med pinnekjøtt og parmesan

Denne oppskriften er laget av "Sultne gutter" med Gildes "Vårt fineste pinnekjøtt". Retten er perfekt å lage om du har pinnekjøtt rester i romjulen!

Varm og god julesuppe

Hva er vel bedre på kalde vinterkvelder enn en varm suppe? Denne er enkel å lage, men bør startes på kvelden i forveien.

varmende pinnekjøttsuppe
Rating of this product is 5 out of 5.

Varmende pinnekjøttsuppe

Selv etter verdens beste pinnekjøtt-middag kan det være mer igjen. Så hvorfor ikke lage verdens beste pinnekjøttsuppe? Bruk restene og lag et nytt og spennende måltid.

Crispy, asiatisk pinnekjøtt

Er du glad i crispy duck bør du prøve crispy pinnekjøtt! En annerledes men veldig god måte å bruke opp restene på. Retten blir en nydelig blanding av norske og asiatiske smaker.

Ovnsgrillet pinnekjott crispy lamb med spro gronnsaker i pannekaker no025681

Ovnsgrillet pinnekjøtt med sprø grønnsaker

I denne retten bruker du rester av pinnekjøtt. Lompene finner du i frysedisken i butikken. Alternativt kan du bruke små tortillas.

Smak av Midtøsten

En annen smakfull vri på pinnekjøttet er en rett med tabbouleh og yoghurt-dressing. Denne kombinerer også norske og utenlandske smaker på en god og spennende måte.

Pinnekjott rester med tabbouleh granateple og yoghurt dressing no025679

Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing

I denne retten bruker du pinnekjøttrester. Hvis du vil prøve denne retten uten at du har rester, beregner du ca. 400 - 600g pinnekjøtt.

Tradisjonelle julesmaker

Sist men ikke minst har vi en mer tradisjonell måte å bruke restene på. I tillegg til pinnekjøtt inneholder retten julesmaker som rødkål, tranebær og klementin. Et smakfullt restemåltid!

Revet pinnekjott med sotpotet rodkalsalat og aioli

Revet pinnekjøtt med rødkålsalat og søtpotetaioli

Herlig pinnekjøttrett med rødkålsalat og søtpotet aioli i tortillalefse.

Vi håper du nå har funnet en god måte å bruke opp pinnekjøttrestene på! God jul, fra den norske bonden.

Se mer juleinnhold

Microsoft Teams image 2

Julemat - alle våre juleoppskrifter!

Pinnekjott med Pommes Anna pa kalrot og sotpotet no025685

Alt om pinnekjøtt til jul

Få inspirasjon til årets middager med pinnekjøtt!

Ribbe

Alt om ribbe til jul!

🎄 Få inspirasjonen til årets middager med ribbe 🤶🏻🎅🏻

Julepostei med tilbehør

Julefrokost - tips og oppskrifter

Ribbe

Rester av ribbe