Gilde Påskemat
Kjøp påskemat fra Gilde på nett
Kjøp produkter fra Gilde på nett
Middagstips - Påskemiddag og turmat
Å invitere til påskemiddag kan virke litt skummelt, spesielt hvis du ikke har gjort det før. Men slapp av, den norske bonden er her for å hjelpe deg. Vi har samlet noen klassiske påskemiddager dine gjester kommer til å elske! Og bare så du vet det, så er det mye lettere å lage enn du tror.
Helstekt lammelår med ovnsbakte rotgrønnsaker og chèvre panacotta
Oppskrift på helstekt lammelår med ovnsbakte rotgrønnsaker og chèvre panacotta. Lammelår er perfekt når du skal ha mat til mange, og er spesielt populært til påske. Størrelsen på et lammelår vil…
Bålpølse - pølse i pinnebrød
Grillpølsene surres inn i strimler av ferdig pizzadeig eller i pinnebrød. Et perfekt turmåltid!
Lammestek med poteter, asparges og fetakrem
Oppskrift på surret lammestek i ovn servert med poteter, asparges og fetakrem. Lam står ofte på menyen i forbindelse med høsten, men er også en flott påskemiddag! Vi tar deg gjennom stegene til en…
Slik helsteker du lammelår
Ett mørt og saftig lammelår er nydelig mat til påske og høstsesongen. Steketid, langtidssteking, steketemperatur og kjernetemperatur er avgjørende for å få det perfekte resultatet. I denne guiden…
Ut på tur i påsken? Ta med deg skikkelig turmat!
Turmat er en viktig del av planleggingen hvis du skal på tur i påsken. Turmaten bør være lett å ta med seg, være mettende og ikke minst smake skikkelig god. Her har vi laget oppskrifter på retter som er enkle å ta med seg og som hele familien kommer til elske.
HOT TIPS: Hvis du skal ta med deg wienerpølser på tur: Ikke ha pølsene oppi termosen før du går ut. Da risikerer du at pølsene sprekker. Ta heller med pølsepakken i sekken og legg de oppi termosen og la de trekke i 10 minutter før dere skal spise.