17. mai mat - inspirasjon

Norsk spekemat pa spekeplanke no026762

Bugnende koldtbord, tapas, pølser og spekemat er typisk 17. mai mat! Vi har samlet det du trenger av oppskrifter og inspirasjon til 17. mai menyen, om det er frokost, lunsj eller middag.

Enkle tapasretter til koldtbordet

Disse tapasrettene er enkle å lage og smaker fantastisk! Et godt koldtbord hører 17. mai til, men det må ikke avanserte retter til for at måltidet skal bli en suksess.

Bacondadler

Bacondadler

Dadler med bacon er en perfekt kombinasjon, ettersom de søte dadlene med det salte baconet smaker helt fantastisk sammen. Baconsurrede dadler passer perfekt som forrett, fingermat, snacks, til tapas…

30m Lett 4 pers.

TIPS! Beregn totalt 500-600 gram mat per person. Her bør du også vurdere om du tror de som kommer spiser mer eller mindre enn gjennomsnittet.

Retter til frokosten

Kjøp 100% norsk spekemat fra Gilde på nett

Kjøp 100% norske pølser fra Gilde på nett

Gratulerer med dagen! Fra den norske bonden.